Vieraskirja

Vieraskirja on toistaiseksi pois käytöstä. Jos haluat lähettää esim. palautetta tai tarjouspyynnön, käytä yhteydenottolomaketta.

Nemmi Pohjonen

Lapseni rakastavat tuotantoasi! Terveiset Jokelasta.

Hei!

Sydämellinen kiitos palautteesta! Positiivista palautetta kun saa niin harvoin. On mukavaa, kun saan välittää musiikkikasvatustyötäni niin tv:n kuin konserttienkin välitykselle kaikkiin koteihin. Nautin työstäni suunnattomasti. Siksi onkin mukavaa, kun voin jakaa, innostaa ja ilahduttaa musiikin kautta kaikenikäisiä kuulijoita. Terveisiä kaikille ja aurinkoisen iloista kevättä ja kesää!
Iloisiin tapaamisiin!!!

Musisoivin terveisin
Siina

TL

Hei Siina,
ikävöimme tyttäreni kanssa kovasti maanantaijuontojasi TV2:lla. Nyt lastenohjelmat tuntuvat kovin kaavamaisilta ja etenkin juontajat. Onko mahdollista saada jollain tavalla esim. julisteesi ja/tai 'nimmarisi'? Vuosiern mittaan monista kivoista juonnoista kiitoksin isi ja Helmi 6v.

Hei!

Kiitos kiitos! Mukava kuulla, että teillä seurataan Pikku Kakkosen ohjelmia.
Yli 6 vuotta tuli hoidettua viikottaisen juontajan työtehtäviä Pikku Kakkosessa. Tämä toimittajantyö on mukavaa, mutta todella aikaa vievää hommaa. Nyt on hyvä hetki pitää siitä pientä taukoa ja keskittyä muihin työtehtäviin.

On mukava saada nyt kiertää ympäri Suomea konsertoimassa niin oman bändini Siina & Taikaradion kanssa kuin olla mukana myös muissakin konserteissa. On suuri ilo saada tavata livenä teitä ihania ja iloisia tv:n katsojia näiden keikkojeni yhteydessä.

Nyt on myös ihanasti aikaa keskittyä erilaisiin käsikirjoitustöihin ja tehdä rauhassa erilaisia ohjelmasarjoja Pikku Kakkoseen. Niitä tulette näkemään sitten tulevaisuudessa.

Tällä hetkellä Pikku Kakkosen tiistai-illoissa uusitaan Musatoosa-ohjelmasarjaani.
Minun kanssani pääsee myös laulamaan ja leikkimään Pikku Kakkosen nettisivuilla Katsele + Kuuntele osioissa.

Toki voin lähettää nimmarikortin teille, jos vain kerrot osoitteenne. Viestiä voi laittaa: siinataikaradio@gmail.com

Paljon terveisiä Helmille ja iloista syksyn jatkoa!

ystävällisin ja musisoivin terveisin
Siina

maija hämäläinen

Moikka!

Kiitos Hakunilan kirkon lasten juhlasta 25.10.! Ja kiitos kaikista musisoinneistasi PikkuKakkosessa! Laitoimme palautetta ylelle, että Siina takaisin ruutuun! Olet paras Pikku Kakkosen juontaja ikinä!

terveisin, Maija perheineen.

Moi!

Kiitos myös teille yhteisestä laulusta ja leikistä Hakunilan kirkolla!
Kiitos myös palautteesta. On mukava saada positiivista palautetta, kun sitä niin harvoin.

Pikku Kakkosessa jatkan toki hommia, mutta nyt keskityn erilaisten ohjelmasarjojen tekemiseen. Aika ei riitä kaikkeen, vaikka haluaisikin. Viikottaisena juontajana oleminen on mukavaa, mutta sen takana on paljon aikaa vievää käsikirjoitustyötä ja muuta toimittajanhommaa. On kiva päästä nyt tekemään ja kiertämään ympäri Suomea enemmän omien konserttien merkeissä = tapaamaan teitä tv:n katsojia livenä.

Laulellaan taas kun tavataan!!!
Terveisiä kaikille ja iloista loppuvuotta!

ystävällisin ja musisoivin terveisin
Siina

Jasse M

Moi Siina, toivottavasti syksy sujuu sutjakkaasti!

Palautetta laitettu pikku kakkoseen, että Siinaa takaisin ruutuun - sitä odotellessa nautitaan konserteista ;)

Moi!

Kiitos, syksyni on mennyt hyvin ja vauhdikkaasti mukavien musiikkitöiden parissa ympäri Suomea. Myös erilaisia käsikirjoitustöitä on ollut mukava tehdä. On siis ilo ja suuri kunnia saada tehdä tätä musiikkikasvattajan ja muusikon työtä.

Ilosta ja valoisaa syksyn jatkoa teille kaikille!

ystävällsin terveisin
Siina

Ihailijasi

Tule takaisin Pikku Kakkoseen... Mul on ikävä :)

Hei!

Kiitos viestistäsi!
Ikävä on minullakin maanantai-illan viikkojuontamista. Olinhan iltajuontajana 6 peräkkäistä vuotta. Studiotyöskentely on mukavaa, vaikka siinä onkin omat haasteensa ja paljon käsikirjoitustyötä sekä harjoiteltavaa. Tv-työskentely on ollut minulle monella tavalla myös opettavaista.
Toki tv-työn ohella teen muutakin muskariopettajan ja keikkamuusikon työtehtäviä.

Mielelläni olisin jatkanut viikkojuontajana, mutta aikansa kaikella. Teen niitä töitä, mitä minulta tilataan ja pyydetään.
Pikku Kakkosessa on nyt loistavia juontajia niin aamuissa kuin illoissakin.

Ja varmasti minut tapaa ruudussa silloin tällöin, kun tekemiäni vanhoja musiikkiohjelmasarjoja näytetään uusintana, esim. Musarullaa, Musatoosa ja Nuottiavain.

Kanssani pääsee tällä hetkellä myös laulamaan ja leikkimään Pikku Kakkosen nettisivuilla (Katsele: Siinan laululeikki ja Musatoosa + Kuuntele: Musarullaan lauluja) ja Yle Areenassa muutaman laululeikin verran.

Ja jos haluaa, niin aina voi lähettää palautetta Pikku Kakkoseen: pikkukakkonen(at)yle.fi.

Keikkailen lastenmusiikkiorkesterini Siina & Taikaradion kanssa ympäri Suomea ja vierailen eri orkestereiden solistina. Tarkempaa tietoa keikoistani löytyy Keikkakalenteristani.
Tapaamisiin konserttien merkeissä!

Aurinkoisen iloista ja värien loistikasta syksyn jatkoa!

musisoivin terveisin
Siina

Maria Hoito

Uskomatonta mutta taas se joulu on sieltä tulossa :) Odotetaan jo koko jengillä yhteislaulutilaisuutta Helsingissä. Terveisin, Maria.

Hei!

Joulu tulla jollottaa hyvän mielen hyrinässä... Niinpä. Vuosi on mennyt nopeasti, mutta silti todella mukavasti. Kohta päästään laulamaan joululauluja yhdessä. Mahtavaa!
Tervetuloa ja näkemisiin!!!

Ihanan väriloistokasta syksyn jatkoa!

ruskaterveisin
Siina

Antti

Aivan loistavat sivut :) Piristi päivääni mukavasti.

Kiitos ilahduttavasta kommentista ja vierailusta. Tervetuloa toistekin!

syysterveisin
Siina

Jere

Hyvää Joulua 2013!

Kiitos samoin.
Oikein hyvää ja rauhallista Joulua!

toivottelee
Siina

Teija Silvennoinen

Vierailin kotisivullasi 23.11 2013. Mukavaa talven odotusta!

Kiitos vierailusta. Tervetuloa toistekin!

Valoisaa ja rauhallista loppuvuotta sekä iloista uutta vuotta 2014 tulevaa!

talviterveisin
Siina

Piia

kokoperheen Lastenkonsertti Lietossa oli hieno. Meidän muksut oli aivan äimänkähmänä, miten te ootte noin mahtavia! Sori piti tulla vähän aukomaan tunteita... Kiitos vaan!

Hei!

Sydämellinen kiitos palautteesta! Positiivista palautetta kun saa niin harvoin. On mukavaa, kun saan välittää musiikkikasvatustyötäni niin tv:n kuin konserttienkin välitykselle kaikkiin koteihin. Nautin työstäni suunnattomasti. Siksi onkin mukavaa, kun voin jakaa, innostaa ja ilahduttaa musiikin kautta kaikenikäisiä kuulijoita. Terveisiä kaikille ja aurinkoisen iloista joulunodotusaikaa!
Iloisiin tapaamisiin!!!

Musisoivin terveisin
Siina

virtanen

tosi ihqt veppisivut!

Kiitos ilahduttavasta kommentista ja vierailusta. Tervetuloa toistekin!

syysterveisin
Siina

EEMIL

Tämä on suuri verkkosivuilla. Nautin näköinen täällä.

Kiitos ilahduttavasta kommentista ja vierailusta. Tervetuloa toistekin!

syysterveisin
Siina

Jutta

Hei Siina! Kiitos innostavista lastenkonserteistanne mm. Tuusulassa ja Keravalla. Olet niin taitavasti ja luonnollisesti läsnä niin lapsille kuin aikuisillekin. Ja ihanan oivaltavia ovat nuo monet laulut ja leikit, musiikin avulla voi vaikeasta tehdä huomaamatta helpon ja mielenkiintoisen! Kiitos arvokkaasta työstäsi lasten parissa!!!

Hei!

Sydämellinen kiitos palautteesta! Positiivista palautetta kun saa niin harvoin. On mukavaa ja suuri ilo, kun saan välittää musiikkikasvatustyötäni niin tv:n kuin konserttienkin välitykselle kaikkiin koteihin. Nautin työstäni suunnattomasti. Siksi onkin mukavaa, kun voin jakaa, innostaa ja ilahduttaa musiikin kautta kaikenikäisiä kuulijoita. Koulutukseltani olen musiikkileikkikoulunopettaja / musiikkipedagogi sekä gradua vaille valmis musiikinopettaja eli opettajuus on juurtunut minuun hyvin syvästi ja sen näkyy/ tulee luonnostaan toimiessani etenkin varhaisiän musiikkikasvatuksen parissa - leikin kautta -periaatteella.

Terveisiä kaikille ja aurinkoisen iloista syksyä!
Iloisiin tapaamisiin!!!

Musisoivin terveisin
Siina

Satu

Moikka!
Tyttäreni Jenna ,joka on liikuntavammainen tykkää ihan mielettömästi levystäsi ja osaa sanat ulkoa,Odottaa kovasti koska pääsisimme konserttiisi. Käytän myös paljon omassa työssäni levyäsi:) uutta odotellessa.

Hei!

Kiva kuulla, että laulu ja musisointi raikuu teillä niin kotona kuin työpaikallakin sekä mukavaa, että laulukirjasta levyineen on ollut teille paljon iloa!
Kuten eräässä laulussakin sanotaan: "Laulaen iloa saamme, sitä myös toisille jaamme. Hetkinen siis laulakaamme, musiikki yhteistä on!"
Musiikissa on ihmeellistä taikaa ja voimaa. Ihanaa, että se on myös osa Jennan elämää!
On suuri ilo saada tehdä töitä musiikin ja lasten musiikkikasvatuksen parissa. Kiitos siitä teille kaikille!!!

Aurinkoisen iloista syyskautta ja mukavaa talvenodotusta!
Terveisiä kaikille!
Iso halaus Jennalle!
Toivottavasti tapaamme joskus konsertissa.

musisoivin terveisin
Siina

Henna

Kiitos upeasta ja innostavasta esiintymisestäsi Pikku Kakkosen juontajana. Meidän tyttömme tykkää valtavasti laululeikeistäsi ja ilahtuu aina, kun ilmestyt ruutuun. Olet Pikku Kakkosen juontajista ehdottomasti paras! <3

Onko sinulta tulossa laululeikki-dvd:tä? Sitä kaipailemme jo kovin! :)

Hei!

Sydämellinen kiitos palautteesta! Positiivista palautetta kun saa niin harvoin. On mukavaa, kun saan välittää musiikkikasvatustyötäni niin tv:n kuin konserttienkin välitykselle kaikkiin koteihin. Nautin työstäni suunnattomasti. Siksi onkin mukavaa, kun voin jakaa, innostaa ja ilahduttaa musiikin kautta kaikenikäisiä kuulijoita.

Monet muutkin ovat toivoneet minulta laululeikki-dvd:tä. En ole tehnyt sellaista vielä, mutta vien toiveitanne eteenpäin. Toivottavasti sellainen julkaistaan lähitulevaisuudessa.

Terveisiä kaikille ja aurinkoisen iloista syksyä!
Iloisiin tapaamisiin!!!

Musisoivin terveisin
Siina

Minä vaan :)

Moi, oli kiva nähdä sinut tänään Leppävaaran kirkolla. Olin siellä kuorossa ;)

Moi!

Kiitos sinulle ja kaikille kuorolaisille reippaasta laulusta ja esiintymisestä! Hienosti meni. Oli mukava olla musisoimassa kanssanne. Laulaen iloa saamme... Iloista kevättä ja kesän odotusta!

terveisin
Siina

Pate

Rutiinisi näkyy Pikku Kakkosen maanantaissa, tervetuloa kesällä Rääkkylään!

Kiitos, on oikein mukava tulla 6.7.2013 musisoimaan Rääkkylään. Tapaamisiin!

musisoivin terveisin
Siina

Jenni

:o

Jenna

Onnea ja menestystä tulevaisuuteen!

Kiitos samoin!

terveisin
Siina

Pentti Koski

Teillä on tosi hyvä ma-lähetys Pikku Kakkosessa. Tosi siistit nämä nettisivut.

Kiitos ilahduttavasta kommentista ja vierailusta. Tervetuloa toistekin!
On ilo saada tehdä työtä lasten ja musiikin parissa.

talviterveisin
Siina