Konsertit muille orkestereille

Lastenkonsertteja sinfoniaorkestereille ja soitinyhtyeille

Tilaa Siina konsertoimaan orkesterinne kanssa. Valitse valmis konserttikokonaisuus tai tehdään yhdessä musiikkikasvatuksellinen kokoperheen musiikkiseikkailukonsertti, mikä viihdyttää kaiken ikäisiä sekä saa mielikuvituksen valloilleen. Samalla tutustuen ja avaten kuuntelukorvat musiikin kiehtovaan maailmaan sekä orkesterin soittimiin.

Siinan idea-arkku on pohjaton, joten eri konserttimahdollisuuksia on paljon. Käsikirjoitus- ja toteutustyössä apuna ja työparina tarvittaessa voi toimia esim. Siinan veli, musiikkiteatteri- ja oopperaohjaaja/näyttelijä/käsikirjoittaja Anselmi Hirvonen.

Siina ja Anselmi on monipuolinen tiimi, sillä heillä on monien vuosien kokemus niin taiteellisesta työstä kuin lasten ja lapsiperheiden parissa työskentelystä musiikki- ja taidekasvattajina. Yhdistämällä monipuolisen ja taiteellisen osaamisensa he voivat tarjota konserttiyleisölle monipuolista ja kokonaisvaltaisia taide- ja kulttuurikasvatuselämyksiä. Siina sai valtakunnallisen Vuoden Kasvattaja 2010 -palkinnon ansioituneesta ja näkyvästä työstään lasten musiikki- ja kulttuurikasvatuksen parissa.

Siina on työskennellyt mm. Savonlinnan Oopperajuhlien Lasten Oopperaleirillä leiriohjaajana ja on käsikirjoittanut ja valmentanut leiriläisten lastenkonsertit Olavinlinnan lavalle (kesä 2010 ja 2011). Unissakävelijän viidakkoseikkailu -konsertti Oulu Sinfonian ja Oulunsalon Kirkonkylän koulun lapsikuoron kanssa Madetojasalissa syksyllä 2012.

Taikametsässä soi! -koululaiskonserttikiertue Savonlinna-kvartetin kanssa marraskuussa 2013, Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin kanssa keväällä 2014 sekä syksyllä 2014 RSO:n vaskikvartetin ja Seinäjoen kaupunginorkesterin kanssa.

 

Ota yhteyttä

Soita tai ota yhteyttä sähköpostilla, kerron mielelläni lisää!

Uutisia

Siinan TaikaStudio YouTubessa

Siinan TaikaStudio on Siinan oma YouTube-kanava! Tule mukaan laulamaan ja leikkimään Siinan kanssa!

 

Lue lisää...

UUSI CD ilmestynyt 19.10.2019, Laulubussi

Siina & Taikaradio -orkesterin uusi ja odotettu lastenlaulu-cd LAULUBUSSI on ilmestynyt 19.10.2019.
Tilaa levy kotiin 19e (sis. toimituskulut).

Levytilaukset:
siina.levytilaus@gmail.com

Laulubussi levyn esittelyä lisää täällä.

Tule mukaan yhteiseen lauluun
ja leikkiin - nähdään keikoilla!

Tutustu keikkakalenteriin →

Nähdään myös Facebookissa!

Copyright © Siina Hirvonen 2018