VUODEN LASTENMUSIIKKIYHTYE 2020


Siina & Taikaradio -Orkesteri sai Valtakunnallisen Lastenmusiikkipäivien Vuoden yhtye 2020 -palkinnon 13.11.2020 pidetyssä Jellonagaalassa. 

Valitsijaraati kommentoi:Siina ja Jellonapatsas 2020 kopio
"Siina & Taikaradio -Orkesteri välittää ympärilleen lämpöä ja välittämistä. 
Yhtye kutsuu mukaan musiikin piiriin pienet ja suuret.
Siina & Taikaradio -Orkesteri on onnistunut luomaan yksinkertaisia, mutta svengaavia sovituksia, minkä raatimme totesi olevan usein aika vaikeaa. Tähän musiikkiin on helppo kaikkien tarttua ja tulla mukaan laulamaan, liikkumaan ja leikkimään.
Haluamme erityisesti palkita yhtyeen keulakuvaa; monipuolista, taitavaa muusikkoa, jolla on kyky tehdä yhdessä töitä erilaisten muusikoiden ja kokoonpanojen kanssa."Siina & Taikaradio -Orkesteri

Lastenmusiikkiorkesteri Siina & Taikaradio -Orkesteri on konsertoinut jo yli 14 vuotta ympäri Suomea.
Siina on koulutukseltaan varhaisiän musiikinopettaja ja hän on myös tv:stä tuttu musiikkitoimittaja sekä suosittu tubettaja YouTuben Siinan TaikaStudio -kanavalta.


Siina
pitää työssään tärkeänä vaalia perinteitä ja sitä, että hänen konserteissaan kaikki pääsevät mukaan yhteiseen lauluun ja leikkiin.
Siksipä Siina & Taikaradio -Orkesterin konsertit ovat suuria yhteislaulu- ja -leikkitilaisuuksia, missä ihan jokainen - niin lapsi kuin aikuinen, pääsee mukaan jakamaan musiikin tuomaa iloa ja riemua.


Siina & Taikaradio -Orkesterin ohjelmistossa on paljon aikuisillekin tuttuja "perinteisiä" lastenlauluja uusin raikkain sovituksin, mutta toki ohjelmistossa on myös uusia omia tai kollegojen tekemiä laululeikkejä. 
On siis ns. "uutta ja vanhaa" eli jokaiselle jotakin ja pienimmille lapsille kaikkihan on uutta.

Siina & Taikaradio -Orkesterin konsertit ovat myös kuin suuria muskaritunteja, sillä jokainen laululeikki pitää sisällään jotain pedagogisuutta eli opitaan musiikkikasvatuksellisia asioita leikkimällä eli piilo-opetuksen kautta, toki huomioiden eri-ikäisten lasten motoriset taidot ja kehityksen.Muut palkinnot:

*Siinan taikaradio -laulukirja+cd (Tammi) sai kultalevyn v.2018.

*
Siina & Taikaradio -Orkesterin kolmas lastenlaulu-cd "Laulubussi" ilmestyi lokakuussa 2019. Koronan takia levyjulkkarikiertue siirtyi vuodelle 2021-22.

*Valtakunnallinen Lastenmusiikkipäivä palkitsi Vuoden Lastenmusiikkiyhtye 2020 -Jellonapalkinnolla Siina & Taikaradio -Orkesterin.*Siina & Taikaradio -Orkesterin solisti Siina Hirvonen on saanut valtakunnallisen Vuoden Kasvattaja 2010 -palkinnon ansioituneesta työstään lasten musiikki- ja kulttuurikasvatuksen parissa.

*Salon
Lasten Laulukaupunki myönsi Siina Hirvoselle - ansioituneelle musiikintekijälle ja suomalaisen lastenmusiikin hyväksi merkittävällä tavalla vaikuttaneelle toimijalle Hyvätuuli –palkinnon vuonna 2018.


Lisätietoja:

www.siinahirvonen.fi

YouTube-kanava: Siina & Taikaradio -Orkesteri (Siinan TaikaStudio)

Facebook: Siina Taikaradio

Instagram: siinataikaradioUutisia

Siinan TaikaStudio YouTubessa

Siinan TaikaStudio on Siinan oma YouTube-kanava! Tule mukaan laulamaan ja leikkimään Siinan kanssa!

 

Lue lisää...

UUSI CD ilmestynyt 19.10.2019, Laulubussi

Siina & Taikaradio -orkesterin uusi ja odotettu lastenlaulu-cd LAULUBUSSI on ilmestynyt 19.10.2019.
Tilaa levy kotiin 19e (sis. toimituskulut).

Levytilaukset:
siina.levytilaus@gmail.com

Laulubussi levyn esittelyä lisää täällä.

Tule mukaan yhteiseen lauluun
ja leikkiin - nähdään keikoilla!

Tutustu keikkakalenteriin →

Nähdään myös Facebookissa!

Copyright © Siina Hirvonen 2018