Siinan taikaradio, kirja ja CD

Siinan taikaradio, kirja ja cd   

Kustannusosakeyhtiö Tammi julkaisi 2.7.2012 tv:stä tutun lastenmusiikkiorkesterin Siina & Taikaradion ensimmäisen laulukirjan nimeltään Siinan taikaradio. Siinan taikaradio on laadukas koko perheen lastenlaulukirja koteihin, päiväkoteihin, kouluihin. Siinan taikaradio sisältää 21 hauskaa laulua. Siinan taikaradio -levy soveltuu hyvin oppimateriaaliksi varhaisiän musiikkikasvatukseen; lauluun, leikkiin, laululeikkiin, kuunteluun...

Keväällä 2018 laulukirja sain myynnistään Kultalevyn.

Tervetuloa riemukkaalle musiikkimatkalle!

Siinan taikaradiossa on mukana on TV:stä tutun Siinan suosituimpia lauluja unilauluista räppibiiseihin. Jokaiseen lauluun liittyvät nuotit, sanat ja leikkiohjeet sekä pedagogisia vinkkejä aikuiselle, joiden avulla musiikista voivat nauttia kaikki aiemmasta osaamisesta riippumatta. Laulujen kautta voit harjoitella liikkumista, kehon hallintaa, rytmiikkaa, erilaisten äänten tuottamista, numeroita, viikonpäiviä ja paljon muuta. Musiikin tekemiseen osallistutaan kokonaisvaltaisesti, se tuo iloa ja elämyksiä sekä lapsille että aikuisille. Taustalla on ajatus monipuolisesta musiikkikasvatuksesta ja leikin kautta oppimisesta. Levyn sovitukset ovat monipuolisia ja tarjoavat kuulijalleen mahdollisuuden lähteä seikkailemaan musiikin mielikuvitusrikkaaseen maailmaan aitojen soittimien säestämänä: esim. piano, sello, kontrabasso, kitara, banjo ja lyömäsoittimet.

Levyn suunnittelijana on varhaisiän musiikkikasvattaja Siina Hirvonen. Musiikillisesta toteutuksesta vastaavat monipuolinen joukko musiikin ammattilaisia mm. musiikin monitaituri Ali Ahmaniemi, sellon, basson ja kontrabasson soittajamestari Esa Korja, lyömäsoittaja Jani Auvinen ja rytmimusiikin ammattilainen kitaravirtuoosi Mika Maijala. Levyn teknisestä toteutuksesta vastaa Mika Maijala/ Beachway Studio ja Jorma Hämäläinen/ Studio Pop.

Kirjan mukana saat kuvitetut laulukortit sekä CD-levyn, jolla Siina Hirvosen seurana soittaa lastenmusiikkiorkesteri Siina & Taikaradio. Kirjan ohjeilla voit myös rakentaa ikiomat soittimet kotoa löytyvistä tarvikkeista. Iloinen ja värikäs kuvitus on Päivi Unengen käsialaa.

Laita CD-levy soimaan, kääntele sivuja ja leiki mukana!

Kurkistus levyn sisältöön

  • Laululeikkiin mm. Viisi sammakkoa, Viikon matka, Hyvät tavat, Minä näin, Ilta
  • Liikuntaleikkiin mm. Tunnetko sä sammakon, Taikaradio, Laivaan, Kymmenen pientä autoa, Vuosijenkka, Mä olen robotti, Mun jalat kulkee näin, Pikku jänö nukkuu
  • Pedagogisia lauluja mm. Siili Severi (soolo-tutti/kaikuvastaus), Pienen pieni sade (hiljainen–voimakas), Sade (lyhyt–pitkä), On viikonpäiviä seitsemän (viikonpäivät), Tammikuu, helmikuu, maaliskuu (kuukaudet), Tiedän mä sen (mm. värit), Vesihiisi (s-äänne), Musatoosan taikaa (taputuskädet)

Siinan taikaradio laulukirjaa voi ostaa kirjakaupoista kautta maan.

”Taikaradio kun avataan, niin seikkailuihin astellaan.
Tulkaa kaikki mukaan vaan ja yhdessä laulamaan!”

Valitettavasti kirjan 1.painoksen laulukortteihin on harmillisesti eksynyt painovirhe: kuvakorttien
toisella puolella oleva teksti ei täsmää kuvan kanssa. Mikäli haluatte antaa tästä palautetta,
sen voi lähettää Tammen kustannustoimittaja Mirkka Hynniselle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Vinkki! Jotta sain omat laulukorttini käyttöön, otin tekstipuolesta valokopion ja leikkasin
& liimasin tekstin oikean kuvan taakse sekä laminoin kortit/päällystin kortit kontaktimuovilla.

Uutisia

Siinan TaikaStudio YouTubessa

Siinan TaikaStudio on Siinan oma YouTube-kanava! Tule mukaan laulamaan ja leikkimään Siinan kanssa!

 

Lue lisää...

UUSI CD ilmestynyt 19.10.2019, Laulubussi

Siina & Taikaradio -orkesterin uusi ja odotettu lastenlaulu-cd LAULUBUSSI on ilmestynyt 19.10.2019.
Tilaa levy kotiin 19e (sis. toimituskulut).

Levytilaukset:
siina.levytilaus@gmail.com

Laulubussi levyn esittelyä lisää täällä.

Tule mukaan yhteiseen lauluun
ja leikkiin - nähdään keikoilla!

Tutustu keikkakalenteriin →

Nähdään myös Facebookissa!

Copyright © Siina Hirvonen 2018