Hyvätuuli -palkinto 2018
Lasten Laulukaupunki myöntää vuosittain Hyvätuuli –palkinnon ansioituneelle musiikintekijälle ja suomalaisen lastenmusiikin hyväksi merkittävällä tavalla vaikuttaneelle toimijalle. Palkinto luovutetaan jossakin laulufestivaalin tilaisuudessa ja itse palkinto on Edu Kettusen tekemä uniikkiveistos, purjevene, joka kulkee hyvässä myötätuulessa.


Vuonna 2018 palkinnon sai musiikkipedagogi, musiikkileikkikoulunopettaja Siina Hirvonen.

Siina Hirvonen on toiminut musiikkileikkikoulunopettajana ja varhaisiän musiikinopettajana sekä aikuiskouluttajana ja musiikkikasvattajana. Itseään hän kouluttaa jatkuvasti lisää ja on opiskellut mm. Orff –pedagogiikkaa sekä Suomessa että Itävallassa.

Siina Hirvonen on pitkään toiminut juontajana Pikku Kakkosessa ja tullut sieltä tutuksi lapsille ja lapsiperheille. Hän on lisäksi ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa monia musiikkiohjelmasarjoja. TV-esiintymisten myötä Siinan ammattimainen musiikkikasvatus on tavoittanut paljon lapsia, jotka eivät ole musiikkiharrastuksissa muuten mukana.

Siina Hirvonen on toteuttanut myös lastenkonsertteja ja tehnyt lastenmusiikkiäänitteitä ja kiertänyt Suomea freelancer-muusikkona.

Nykyään Siina keikkailee aktiivisesti ympäri Suomen Siina & Taikaradio –lastenmusiikkiorkesterinsa kanssa ja esiintyi Salossakin Lastenlaulufestivaaleilla lauantaina 9.6.2018 klo 11.00 torin lavalla.

Uutisia

Siinan TaikaStudio YouTubessa

Siinan TaikaStudio on Siinan oma YouTube-kanava! Tule mukaan laulamaan ja leikkimään Siinan kanssa!

 

Lue lisää...

UUSI CD ilmestynyt 19.10.2019, Laulubussi

Siina & Taikaradio -orkesterin uusi ja odotettu lastenlaulu-cd LAULUBUSSI on ilmestynyt 19.10.2019.
Tilaa levy kotiin 19e (sis. toimituskulut).

Levytilaukset:
siina.levytilaus@gmail.com

Laulubussi levyn esittelyä lisää täällä.

Tule mukaan yhteiseen lauluun
ja leikkiin - nähdään keikoilla!

Tutustu keikkakalenteriin →

Nähdään myös Facebookissa!

Copyright © Siina Hirvonen 2018